På Åsa Lager så erbjuder vi minilager med storlekarna 5-20 kvm i varmförråd. Med varmförråd så innebär att temperaturen inte går under frysgrad och att fukt hålls borta. Detta så att dina inventarier förvaras i en skonsam miljö. Vi kan också vid önskemål skapa special-anpassade lösningar gällande storlek och utformning på minilager beroende på hur mycket utrymme du behöver.

Våra minilager finns på Örmanäs Gård, beläget cirka 2 mil söder om Kungsbacka, med närhet till Varberg och Göteborg. Kolla här för karta.

Prisuppgift & Hyresperiod för minilager

Priser på minilager varierar med utbud, vilken tidsperiod du vill hyra, samt storlek av det minilager man har önskemål att hyra. För prisuppgifter, vänligen ring 0046709905235.

Tidsperiod vid uthyrning

Alla hyresperioder är möjliga, men vi hyr ut minst 1 månad. Vid tillgänglighet kan vi även lösa en ännu kortare period till ett fast pris.

Försäkring vid minilager

Vad gäller försäkring är det i regel ens egna hemförsäkring som står för skyddet. Vi står ej för någon separat försäkring. Det är därav man själv som är ansvarig så man har en försäkring som gäller för det man vill förvara, samt såväl värdet på det man vill förvara.

Villkor vid hyra av minilager

Man får på Åsa lager inte förvara brandfarliga, explosiva varor som gasol/gas, av/med starka lukter, eller stöldgods. Krav är även att man följer de villkor som gäller för ens hyresperiod, samt tidsbestämmelser kring in och utflyttning.